04 februari 2007

Ännu en "lätt" Gr3:a

Idag ser Gr3 så där förrädiskt lätt ut igen. jag spelar återigen bara ett fåtal rader och hoppas för en gångs skull ha lite tur då det gäller detta spel. Det är fina Open races från Coventry idag och en del rejält ojämna lopp.

Avd 1: Min rank: 2,1,5,6,3,4
Jag har alltid haft goda kontakter med Charlie Listers kennel och vet att då han kommer ut med hundar till open Races så är de alltid i fint skick och bra form. Idag har han 2- Maltese Dan till start och kenneln tror mycket på seger i detta lopp. Hunden står i box 2 och är uppsatt som Midhund, men MD kan lika väl springa vid railen om det är tomt där. Innanför sig har han värsta hotet då 1:an är en utpräglad railhund. men jag tror 2 kommer förbi och med en svag startare i box 3 så gör det inget om MD går ut lite in i första böj. Jag spikar 2:an men ska ni gardera bör det räcka med 1:an. Det är 3 widehundar i loppet med den snabbast startande i box 4. Det kan ställa till med problem för hundarna utanför.


Avd 2: Min rank: 2,1,6,3,4,5
Här tror jag allra mest på 2:an igen. Maxilla marathon är snabb ut och kan mycket väl vara först vid railen och det avgör mitt tips. Det enda hotet jag ser är 1:an som definitivt inte ska spetsa då den är seg ut. Men det är hunden med bästa avslutningen i fältet. 1- Creda Lady är bästa långskubbaren i fältet men brukar gilal lopp som är lite längre än dagens 680 meter och det kan göra att spurten kommer försent. Utöver dessa finns bara 6 som tänkbar vinnare, ifall 1 och 2 springer ihop eller liknande. Detta tror jag inte händer och jag går på 2 hundar här.

Avd 3: Min rank: 5,1,6,4,3,2
Hä blir 5- Iceman Ross dunderfavorit i England. Vinnaroddset lär ligga så lågt som ner mot 1,50. har vunnit 2 av de 3 senaste här på Coventry som storfavorit. Senast hade han jätteotur och kom 3:a efter en bra avslutning bara dryga längden efter vinnaren. På 25 starter har han varit utanför topp 3 endast en gång. Och på dessa starter har han vunnit 11 gånger. Ingen annan i fältet matchar hans klass och de fartresurser han besitter. Detta blir lätt vinst efter ledning hela vägen.

Mitt system

2
1,2
5

2 rader

Inga kommentarer: