03 februari 2007

Inleder lördagen med fotboll

Cardiff vann på fredagen. Bra odds på en säker vinnare :) Jag ber om ursäkt för att jag inte rekade den men ibland mår man inte tillräckligt bra för att sitta vid datorn långa stunder. Det viktigaste är äl att tipsen sitter? :)

Jag har en hel del tips till lördagens matcher i England ochj Skottland att dela med mig. Under lördagen kommer dessutom hundtips från England, varav ett lutar mot MAXspel. Dessutom kommer tips till vad som verkar vara en kul Gr3:a.


Jag börjar med två spel i Skottland, varav det ena känns MYCKET bra!

Hibernian - Gretna 1
Hibs är ett av de bättre lagen i SPL och ligger bara 3 poäng från tredjeplatsen. Gretna leder div 1 och allt talar för att de går upp i år. Inga större bekymmer i lagen. Hibs vann i "ligacupen" i veckan på ett mycket bra sätt borta mot St Johnstone. Man är riktigt starka hemma och har bara en hemmaförlust i ligan i år, samtidigt har man slagit Rangers samt spelat oavgjort mot Celtic. I början av säsongen mötte man Gretna i "ligacupen" och vann då med 6-0 på hemmaplan. Siffrorna blir inte lika stora idag men de odds som erbjuds (det finns de som erbjuder mer än 1,60) gör detta till ett av dagens absolut bästa spel och nästintill ett maxspel.










Deveronvale - Partick 2
Deveronvale är ett icke-ligalag som överraskat ett par gånger i cupen. Nu stöter man på ett riktigt bra blag i Div 1-laget Partick. Hemmalaget är nöjda över att ha kommit så långt som de har i cupen. Partick kommer till match me di stort sett bästa lag och ska vinna dett amed ett par mål. 1,50 och uppåt är bra på 2:an.









Aston Villa - West Ham 1
AV ger alldeles för högt odds här och måste testas. Senast förlorade men mot Newcastle med 1-3 på bortaplan men de siffrorna är klart missvisande. man kunde lika gärna vunnit den matchen. I John Carew och Ashley Young har man gjort två av Januaris bästa köp i PL. Carew har alla förutsätntingar för att bli en målmaskin under resten av säsongen. Hammers var usla mot Liverpool senast och resultatet ljög en hel del. Liverpool borde vunnit med 3-4 mål. Till dagens match fortsätter deras enorma defensiva problem med i stort sett alla försvarare på skadelistan.
Villa ska vinna detta. Allt över 1,80 är kanonbra och även detta är så nära ett Maxspel som man kan komma.









Hull - West Brom 2
Hull var usla i veckan då man förlorade hemma mot Leeds på hemmaplan. Kanske börjar formen peka nedåt och det finns stor risk att Hull åker ur om de inte skärper sig. Här blir det dock svårt.
West Brom har bara en förlust på de 13 senaste. Man har fem raka segrar och har gjort 13 mål på dessa. Gamle Hartson saknas troligen men med kamara i målform (16 mål på 20 matcher) så gör det inget. West Brom har ställt in siktet på PL och vinner till mkt fina odds idag. WB ger 2,20 eller mer hos det flesta och det känns kanonbra!!






Jag återkommer troligen med fler fotbollsspel under lördag förmiddag. Nu måste jag i säng :)




Tänk på att Italienska ligan är inställd i helgen. Det påverkar er som spelar Europatipset bl.a.

Inga kommentarer: