09 februari 2007

Helgens fotboll (MAXSPEL)

Jag har 4 Engelska tips till helgen som jag inleder med. Jag har ett MAXSPEL som är till lite bättre odds än vanligt men allt känns bra ang. den matchen.


Crewe - Scunthorpe 2
MAXSPEL till 2,50 öch över. Scunthorpe har kanonchans här IMO. Man leder League one och har 5-4-0 på de 9 senaste. Till denan match har man inga större skadebekymmer, även om en del spelare som just kommit tillbaka från skada kanske börjar på bänken. Senast slog man bristol C på hemmaplan med 1-0 men man spelade bättre än resultatet visar och det kunde blivt 2-3 mål till.
Crewe ligger mitt i tabellen och har ungefär lika långt till kvalplats som till nedflyttning. Trots att en tredjedel av säsongen återstår så känns det som om Crewe varken komemr gå upp eller åka ur. Man har spelat väldigt ojämnt på slutet och har två raka hemma utan vinst. I senaste hemmamatchen i ligan fick man stryk med 0-4 mot bottenlaget Leyton Orient. Då spelade man på tisdagen efter det första mötet i Johnstone´s paint trophy Norra finalen. Den slutade 3-3 hemma mot Doncaster. Vinnaren efter dubbelmötet får möta vinnaren från Södra delen (Där de båda Bristollagen möts i finalen) i en stor final på Millenium stadium i Cardiff.
Inför förra finalmötet så syntes det var fokuseringen låg hos Crewe. Även om det är en lite cup i våra ögon så är alla chanser på pokaler viktiga och roliga för lagen och spelarna. Nu spelas returen redan på måndag och Crewe har återigen blickarna dit och med bara 2 dygns vila mellan matcherna så funderar man på att ställa över ett par spelare och inte chansa med halvskadade spelare. Scunthorpe är bättre lag än Crewe (och klart bättre än Leyton Orient som slog Crewe inför förra finalmötet).
IMo är det ofattbart med jämna odds här och MAXAR Scunthorpe till odds över 2,50




Newcastle - Liverpool 2
Newcastle har en hel hjord med skadade spelare, även om Babayaro kanske kommer tillbaka efter att ha missat 11 matcher. Senast hade de ingen chans mot Fulham och hemma veckan innan hade de enorm tur mot Aston Villa som var värda minst en poäng.
Liverpool fick bara 0-0 i derbyt senast men det är alltid en tuff match. Toppformen sitter fortfarande i och förutom Watfords turmål nästsenast så är Blackburn det enda laget som gjort mål på Liverpool i ligan sedan 12 november, det är också enda förlustmatchen sedan dess. Idag saknas Xavi Alonso men Sissoko återkommer troligen och Gerrard spelar trots den lilla skada som gjorde att han bara spelade en halvlek i veckans landskamp mot Spanien.
Även här är oddset på tvåan för högt och det finns uppmot och över 2,00 i odds. och det är alldeles för bra för att inte spelas med hög insats.


Everton - Blackburn 2
Här går jag en hel del på känsla. Blackburn saknar Pedersen och Warnock men Blackburn är bra för dagen och spelar lika bra hemma som borta. I cupen slog man Everton här med 4-1 nyligen.
Everton saknar avstängde Osman men har i övrigt inget nytt på frånvarolistan. Trots en del vinster mot svagare lag på senare tiden så övertygar inte Everton spelmässigt och jag tvekar inte att gå emot. En hel del bookies har runt 3,50 på 2:an och det är bra!


Darlington - Boston 1
Matchen kan ställas in!! Planonspeltion sker lördag förmiddag. Spelas den är oddsen på Darlo riktigt bra och det är lite bankerbetstuk på denna.
Darlo var riktigt bra då man slog Bristol R på bortaplan senast. Man har nu 6 raka utan förlust. Boston är ett svagt bottenlag och förlusten senast med 0-6 hemma mot grimsby var t.o.m. i underkant. Så illa som boston spelade så ska de vara glada att de inte åkte på tvåsiffrigt i baken.
Inga större bekymmer i lagen men form och klass avgör klart för Darlo.
Flera bookies erbjuder 1,70 och mer så detta blir så nära ett MAXspel man kan komma.

Inga kommentarer: