16 februari 2007

Helgens bästa (Nu 3 spel)

Jag har flera fotbollsspel i helgen, varav ett är ett MAXSPEL. Denna gång är det ett favoritspel och jag hoppas det blir spel i mamatchen denna vecka.


Southampton - Barnsley 1
MAXSPEL!! S´oton är ett lag som skulle kunnat lyckats bra i PL denna säsong me dtanke på hur mycket skit som spelar där. Man har dock bra chanser att nå dit till nästa äsong och detta blir ytterligare en trepoängare på vägen. man spelar bättre än vad resultaten visat. Senast mot West brom var man värda segern. Inga större bekymmer (samma skadade som senast) till helgens match och man får tillbaka Idiakez efter avstängning.
Barnsley är usla för tillfället. Man har förvisso 2 segrar på slutet men varken QPR eller Luton är bra heller. Att möta S´oton borta blir en för tuff uppgift. En uppgift som dessutom är ännu tuffare då flera av spelarna varit sjuka de senaste dagarna. Man kan ännu inte säga vilka spelare som kan eller inte kan spela imorgon pga detta virus. Även om vissa spelare piggnat till så är det alltid jobbigt att spela efter sjukdom och en lång resa till Southampton gynnar dem inte heller.
1,50 är det generella oddset på hemmaseger och det maxar jag!!



Dundee - Clyde 1
Match i skotska div 1. Dundee kommer med 7 raka utan förlust och 6 raka hemmavinster i ligan. Till denna match har man inga allvarliga skador. Dundee har siktet på SPL och med den form de visar så kan de mycket väl ta sig dot.
Clyde har sin bästa spelare borta, mittfältaren Michael McGowan. det är ett klart avbräck. Man har 4 raka förluster och ligger farligt nära nedflyttning.
Dundee borde vara klara favoriter men ligger generellt över 1,70. Det tycker jag känns riktigt bra.


Crawley - Altrincham 1
match i conference league.
Crawley är det klart bättre av de här två lagen. MAn har 6 raka utan förlust och hemma har man 7 raka utan förlust. Enbart en spelare saknas i truppen idag och för honom finns bra ersättare.
Altrincham är på väg ur serien. Man ligger tra från slutet och är usla. Senast förlorade man hemma med 0-4 mot York och man har nu 5 raka förluster. Man är utan sefer på bortaplan och idag saknas troligen en av lagets viktigaste spelare. Dessutom finns det en del spelare som det finns tveksamheter omkring.
1,70 finns på hemmaseger och även det är ett odds som är klart spelbart.


Följande lag kan vara värda spel idag också.

Derby (många borta i Plymouth)
Stoke (klasskillnad samt att Luton tappat alla bra spelare)
Wolves (Mkt bra form. Möter ett lag som är klart sämre och som saknar ett par spelare)

Inga kommentarer: