22 januari 2007

2 riktigt bra fotbollsodds på tisdagen

Jag har hittat två riktigt spelvärda odds imorgon, tisdag, i England.

Watford - Blackburn 2
Blackburn är formlaget nummer 1 i Premier League just nu. Man har 5 vinster på de 6 senaste. Av de senaste 4 bortamatcherna i ligan har man vunnit 3 och gjort 10 mål. man komemr fortsätta klättra i tabellen och med denna form är man snart uppe i topp 6.
Watford å sin sida verkar ligga hopplöst sist. Man är på väg mot att bli sämsta laget någonsin i PL-historien. Man har inte vunnit sedan 4/11 i ligan. På de 11 senaste matcherna har man bara tagit 3 poäng och gjort enbart 3 mål. Det håller inte. Man har vunnit alldeles för få matcher och det har man inte råd med om man vill klara sig kvar i PL. Nu måste man gå för vinst till 100`%, framförallt hemma och det kommer straffa sig mot formlaget Blackburn.
En del bookies har odds runt 2,20 på Blackburn och det känns riktigt starkt i denna match.


Swansea - Gillingham 1
Swansea är helt klart med i striden om kvalplatser i League one. 9 raka i ligan utan förlust hemma och i helgen låg man närmast segern mot Nottingham (0-0). Förra helgen slog man PL-laget Sheffield United i cupen på bortaplan!!.
Gills är usla för dagen. Man har 4 raka utan vinst och spelar inte bra. Viktige försvararen Cox saknas pga avstängning och trots att man köpt ny målvakt (reservkeepern i Plymouth) så lär man fortsätta släppa in mål.
Swansea var en av seriefavoriterna innan säsongen och de är klassen bättre än Gills. De 1,70 som vissa bookies erbjuder är alldeles för högt!

Inga kommentarer: