30 januari 2007

Blandade tisdagsspel

Efter en lugn måndag så ha jag flera spel idag. Jag kommer uppdatera detta inlägg med fler spel under dagn. Jag börjar med 3 korta fotbollsrekar.

West Ham - Liverpool 2
Liverpool har riktigt bra ligaform, glöm cupmatcherna mot Arsenal. På de 12 senaste matcherna har man 9 vinster och bara en förlust med totala målskillnaden 23-1. Efter förra omgångens resultat så är man inte borta från seriesegern. Idag har man i stort sett fullt manskap.
West Ham är på väg ur PL. I cupen senast var man usla hemma mot Watford och i ligan har man 6 raka utan vinst och bara 1 vinst på de 9 senaste. Vinsten kom dock mot Man U i nya managern Alan Curbishleys första match. Många trodde på en vändning efter det men man har spelat enormt uselt i flera matcher efter det och nedflyttningen kommer allt närmare. Idag saknar man ett par spelare och det blir ännu en förlust.
Liverpool är ett riktigt bra spel från 1,70 och uppåt. Även spel på att Liverpool håller nollan kan rekommenderas då man spelat enormt bra defensivt de senaste månaderna. Finns hos flera till över 2 i odds.


Derby - Burnley 1
Derby går riktigt bra just nu. Man leder Championship efter flera fina resultat på sistone. Man har 4 raka vinster i ligan och spelar bra framförallt defensivt. Idag har man inga skador och kan spela med absolut starkaste uppställningen.
Burnley är ett lag helt utan form. Man har 8 raka i ligan utan vinst och av de 12 senaste har man bara vunnit 1 match. I de 5 senaste ligamatcherna har man dessutom gått av planen mållösa. Idag har man en del skador, bl.a. anfallaren Steve Jones och defensivt viktiga Frank Sinclair.
Jag trodde Derby skulle bli klarare favoriter än de är och höll på att hoppa över denna match. men jag ser till min förtjusning att de ger 1,65 eller över hos de flesta bookeis och det måste spelas. Det är en sån enorm formskillnad lagen emellan.


Coventry - Luton 1
Luton har en lång skadelista. I senaste matchen skadades kaptenen Coyne igen. Man saknar utöver det flera viktiga spelare, främat på mittfältet och i försvaret. Man har 6 raka i ligan utan vinst (senaste vinsten har hemma just mot Coventry) och hamnar allt närmare nedflyttningsstrecket.
Coventry ligger även de bara några poäng ovanför nedflyttningsstrecket och ahr nu 3 viktiga matcher framför sig mot lag som ligegr i samma område i tabellen. Lyckas man ta full pott där så hålelr man sig definitivt kvar tror jag. Men, Coventry har problem de med. Man saknar manager, det ryktas om bråk på träningen och lagets kanske främsta stjärna, Stern John, är såld till Sunderland. I hans ställe debuterar idag Maltas landslagsanfallare Mifsud. troligen fick man upp ögonen för honom i Maltas eger mot Ungern i senaste kvalomgången till EM. Han var briljant matchen igenom. Han kommer närmast från Norska Lilleström.
Det är lite av en chansning att spela Coventry med de problem de har, men det finsn flera som har dem till 2,00 och med tanke på Lutons skadebekymmer och brist på form så känns det spelbart.


Andra tänkbara spel idag är:
Hull (Leeds är usla just nu och Hull var bra i 2 matcher mot Boro i cupen)
Norwich (Går bra just nu. Wolves spelade ett tufft derby för sdast 2 sagar sedan i söndags. man förlorade där och var inte bra alls. Tyvärr gör Norwich defensiva problem att det inte blir spel på denna)
Kilmarnock (Slog Falkirk på bortaplan i ligan senast, nu möts man hemam i cupen. Det finsn rikigt bra odds på hemmaseger här, uppmot 2,40. Men Kilmarnock kan komma att sakna ett par viktiga spelare och jag stå över)



Sen har jag ett par hundtips under dagen:

Nottingham 12.32 4- Capla Flyer
För bra för denna klass. Har varit riktigt nära seger två gånger i rad, senast förlorade han på målfoto. De tider han presterat på slutet har ingen varit i närheten av på sistone och de tiderna räcker även i högre klasser. Trots ett klurigt läge med en hund utanför som gärna springer in i andra hundar tror jag på bra chans till odds runt 3.

RESULTAT: 2:a tyvärr. 3 spetsade och höll undan.


Crayford 5.07 5- Fair Dinkum
Lär inte spetsa eftersom 6:an är grymt startsnabb. Men 6:an går alltid rejält wide och har missat flera vinster pga det. Fair Dinkum är även den en widehund men lite smartare och komemr smita förbi in i sista böj och vinna. Detta känns som ett av de bättre hundspelen på ett tag och allt över 3,00 är ren bonus.

RESULTAT: FD staratde till 4,00. Men missade mer i starten mer än den kunde ta igen och missade helt. Hundspelet går trögt just nu, men vändning sker snart.

Inga kommentarer: