12 januari 2007

Helgens fotboll

Jag har hittat en hel del spelbara matcher i helgen; 4 i England och 1 i Australien.


Bolton – Manchester C 1-1,75
Bolton har riktigt bra form och slåss om en Champions Leagueplats med Arsenal och Liverpool. 23 december vann man borta mot manchester C med 2-0.
City är ett riktigt dåligt bortalag. Nu har man förvisso två raka bortavinster, men det har varit mot uselt motstånd (West Ham och Sheffield U). Mot Bolton har man inget att hämta och jag tycker oddset på hemmaseger är alldeles för högt. Detta är lördagens bästa spel! Allt från 1,75 är kanonbra.


Southampton – Burnley 1-1,72
Klasskillnad. S´oton är med och slåss om uppflyttning medan Burnley är på väg ner i tabellen. Burnleys form är verkligen dålig och jag kan inte se hur de ska kunna undkomma en enkel förlust i denna match. 1,70 och mer känns alldeles för högt och måste spelas!


Everton – Reading 2-3,50
Söndagens roligaste odds. Everton är extremt ojämna och var usla i cupen mot Blackburn. Reading spelar överraskande bra. 6-0 mot West Ham senast i ligan och innan dess 2-3 borta mot Man U och 2-2 borta mot Chelsea. Klar skrällchans och jag spelar utan att tveka till dessa odds.


Walsall – Grimsby 1-1,53
Alla som följt mina tips på olika håll denna säsong vet hur jag vurmat för Walsall. De leder div 2 och kommer gå upp i år. Man har bara 2 förluster i år och hemma har man på 13 matcher bara släppt in 5 mål. Grimsby är ett dåligt lag som ligger risigt till. Man har bara tre poäng ner till formstarka Macclesfield som ligger under nedflyttningsstrecket. Detta är en dundersäker hemmaseger och en bank på alla spel ni gör! Måndagskvällen blir kul!!




Australien nästa. 2 matcher spelas i den nästsista grundomgången på söndag och båda är viktiga. Bra spel hittas i den första av dem.

Adelaide – Sydney 1 -2,40
Jämnt runt slutspelsstrecket. Adelaide ligger 4:a, en poäng efter Sydney på andraplatsen. Vid vinst är Adelaide klart för slutspel då Sydney möter Queensland i sista omgången och båda ligger isf 2 poäng efter inför den matchen. Sydney kunde säkrat slutspelsplatsen senast men förlorade oväntat hemma mot New Zealand. Innan dess hade man 10 raka utan förlust . De var svaga senast och formen verkar vara på väg ner. Dessutom saknas ett par tongivande spelare denna gång igen.
Adelaide å sin sida har bara 1 vinst på de 7 senaste och en till synes säker slutspelsplats riskeras nu att missas. De får tillbaka ett par viktiga spelare till denna match och hemma kommer de att klara av detta. 2,40 är bra och får ett litet spel!

Inga kommentarer: