05 januari 2007

Skräll i FA cupen

Mitt första tips i denna blog blir en storskräll i lördagens FA-cup.

Wolves - Oldham 2 - 5,15 (Expekt)
Ofattbart höga odds på 2:an här. Oldham ligger en division under Wolves men nästa år finns stor chans att de båda spelar i samma serie. Oldham ligger 2:a i League one och senast slog man toppkollegan Nottingham med 5-0. Förvisso fick Nottingham 2 spelare utvisade, den första vid ställningen 0-0 och den andra vid 4-0. men Oldhams prestation får inte förringas. Laget har toppform och har bara en förlust på 2 månader (slagna enbart av Chesterfield, vilka även var det lag som näst senast slog Oldham). De har 5-0-1 på bortaplan under denna period.
Wolves är väldigt ojämna och verkar vinna enbart varannan match på sistone. Och med tanke på att man vann senast, så.......
Allt över 5,00 är mycket bra på Oldham. Även X2 kan spelas till bra odds.

Lördagens roligaste spel i FA-cupen.



Övriga FA-cupmatcher där det kan vara värt att spela är enligt mig:
(här använder jag William Hills odds)
Bristol C - Coventry 1 - 2,37
Hull - Boro 1 - 3,60
Nottingham - Charlton 1 - 3,00
Birmingham - Newcastle 1 - 2,50



TILLÄGG Lördag 14.21
Oldham har sjunkit överallt. Expekt ger nu 4,65. Fortfarande kan det vara värt ett spel men det är inte ett lika bra spel längre förstås.
Nottingham har även de sjunkit och står nu i stort sett i jämna odds med Charlton. Det skiljer trots allt 2 divisioner mellan lagen och Nottingham var svaga senast i Oldhamförlusten. Spelvärdet har i stort försvunnit nu.

Inga kommentarer: