09 januari 2007

Greyhounds Wimbledon

Fina tävlingar på Wimbledon ikväll. Flera av loppen TV-sänds i England och har därför förtidsodds. Det är dessa lopp som jag koncentrerat mig på. Oddsen jag skriver är William Hills, men olika bookies har olika förtidsodds på dessa lopp. Leta gärna efter de bästa.

7.40 3 -Broadway Sizzler

En av dagens bästa vinnare IMO. var enormt bra senast mot bättre hundar. Har varit favorit i de tre senaste men har hamnat i trubbel. Från spår 3 finns den risken igen men med en seg hund utanför sig och en tom box utanför den så lär han komma iväg bra. 1,72 känns bra!
Spela gärna forecast (komb) på 3-6, då jag har svårt se någon annan som kan utmana.


8.00 5 - Westmead Max
Öppet lopp. Westmead Max är en kanonbra hund som alltid stöter på stentufft motstånd. Är delad favorit till 3,75 och den spelas lite försiktigt. Det är första starten på Wimbledon vilket kan vara ett minus. Dessutom kan ju alla andra- och tredjeplatsen hunden radat upp vara ett bevis för att den är en ickevinnare som har svårt att leda en flock.


8.15 6 - Jazz Hurricane
Snabb ut. Går allra bäst från Box 6. Det finns ingen hund i box 5 idag så Jazz Hurricane lär få ett kanonlopp. 2,50 i odds gör denna till en av dagens bästa spel.


8.35 3 - Alabama star
Går emot favoriten 1 i detta lopp. Alabama star gynnas av 872m och vanan av banan jämfört med favoriten. Tom box utanför gör att denna midhund slipper för stora bekymmer. 4,00 är värt ett litet försök.


8.50 1 - Raging Jack
Perfekt spår. Kommer leda hela vägen. Gillar Wimbledon. En bra favorit till 2,75


9.10 5 - Westmead Aoifa
Dagens storlopp och Dagens bankerspel!! Gillar den lite längre distansen och möter nästan lika svagt motstånd som senast. Då vann hon med 10 längder. Bankas till 1,66!


9.25 6 - Taipan
En liten chansning. Loppet är öppet och jag rekommenderar bara en liten slant. Taipan gillar spåret och med en bra start så blir det vinst. Tippa gärna en forecast 5-6 (2 kombinationer 5-6 resp 6-5).


9.45 5 - Cobra striking
Ytterligare ett chansspel. Favoriten (2:an) känns som en svag favorit och IMO står Cobra striking i för högt odds. Vann sin senaste start här på Wimbledon och jag hoppas på repris till 5,00. Favoriten är en irländare som debuterar i England. Ibland är dessa hundar överlägsna de engelska och eftersom jag har dålig koll på styrkeskillnaden mellan hundarna rekommenderas bara en liten peng på mitt spel.

Inga kommentarer: