17 januari 2007

Lite hundar på onsdagskvällen

Opera Mundi var pga strykningar stor favorit och startade till 1,57. Och Opera Mundi VANN!!
Pga tung bana på Newbury idag så ströks andrafavoriten i 1.30-loppet. Eftersom det var Opera Mundi och strukna Don´t push it som var favoriter i loppet så blir det en Rule 4-deduction i det loppet. Det innebär att alla förtidsspel får ett nytt odds. Det finns en beräkning som bookies gör, ha koll på resultatet hos den bookie du spelat på.
Troligen får ni som spelade förtid odds strax över SP-oddset.

Även om oddset inte var så högt som förväntat så ökade ju vinstchanserna då värsta motståndaren försvann.



Jag har fyra hundspel ikväll som jag tror en hel del på.

Hove 4.48 6- Glenvara Kate
Varit favorit i två raka utan att ha vunnit. Gör oftast bra lopp men har haft svårt att vinna. Nu möter hon klart överkomligt motstånd, är snabb ut och ska vinna. Oddset bör ligga strax över 3.

RESULTAT: Startade till 3,25 Bra iväg. Ledde tillsammans med 1 in i sista kurvan men gick för wide och tappade ledningen och kom 3:a :(


Romford 8.53 6- Mee Chai
Hinderlopp där startsnabba mee Chai bör kunna leda hela vägen. Vi kan få bra odds då 3:an blir trolig favorit men den står byngligt till och riskerar att springa ihop med hunden i box 4. Så jag hoppas på 3,50 eller däromkring.

Resultat: Mee Chai startade till 5,00 men den stod i 3,75 minuter innan start, varför den steg så kraftigt vet jag inte. Ev. var oddsen felrapporterade!?. 3:an blev som väntat favorit. Det blev lite strul på vägen och 3:an fick en kanonstart. Så det blev bara en andraplats för Mee Chai.


Coventry 7.45 4- Brave prospect
En del intressanta Open races på Coventry ikväll. Denna fick jag som vinnare redan till försöket till denna final i söndags och då vann den på målfoto. Hunden den slog då startar utanför i box 5. Båda är Midhundar så jag tror att Brave prospect gynnas mer och vinner igen till odds runt 3,00.

RESULTAT: 3,25 i odds. Startade bra, fick aldrig grepp om ledningen och kom 3:a, en längd efter vinnare.


Coventry 10.15 4- Iceman Ross
Ännu ett open race på Coventry. Denna sprang också i söndags i försöket till denna final och imponerade tydligen stort. Var även bra som trea i loppet innan på Wimbledon. Värtsa motståndaren idag är hunden som den slog med över 3 längder senast. Sämre läge denna gång för Iceman Ross; ett fjärdespår är inte alltid bra för en widerunner. Men kommer han till spets så vinner han enkelt igen och spåret bidrar till att vi får bättre odds än den är värd. Tippas ge runt 1,80. Jag tror den kan ge någon tiondel mindre men denna är ändå Dagens bästa hundspel!

RESULTAT: Äntligen en vinnare. Tur då att det var dagens bästa. Iceman Ross vann enkelt till 1,50!


William Hill, där jag oftast spelar hundar har inte spel på Coventry ikväll, men det har bl.a. Ladbrokes och Victor Chandler

Inga kommentarer: