20 januari 2007

Idag blir det mest hundar

Eftersom hundspelet går bra just nu (trots gårdagens missade maxspel) så blir det mestadels hundtips idag. Fotbollen funkar inte alls just nu. Queensland dominerade enormt i andra halvlek hemma mot Sydney, de var ju tvugna att vinna. Men Sydney satsade allt på försvar och höll undan. Tyvärr bäddade ju gårdagens Newcastlevinst lite för att dettta skulle bli en trolig matchutveckling. Tråkigt, Enligt vad jag hörde på radion så var Queensland värda segern.

Så idag blir det hundar. Först 5 eftermiddagstips och till kvällen kommer ett par till.

Crayford 12.57 2- Quidditich way
Mycket bra i comebacken i klassen senast. Har tidigare visat att hon duger riktigt bra i S3 och hon har tider i kroppen som skulle göra henne farlig i S2. Dryga 3 i odds får vi på henne.

Resultat: Hon räckte inte till idag och kom bara 3:a. Ingen bra prestation alls.


Romford 1.19 3- Black Terry
Startsnabb hund som spetsat i alla tre starter i denna klass. Med värsta motståndaren i boxen utanför så lär Black Terry vara huvudet före in i första böj och då blir det vinst denna gång.

Resultat: Visst spetsade han. Och ledde fram till strax innan mållinjen. Förlorade på målfoto :(



Romford 1.33 2- Pretty Babe
Vann i A8 nästsenast på en tid som gjorde att hon direkt hamnade i A6. I debuten där förlorade hon på målfoto. Hon är inte den snabbaste hunden ut, men om hon bara inte får massa bumpar i första två kurvorna så har hon en grym spurt som kan leda till seger denna gång. Här kan vi få ett riktigt roligt odds då hon inte blir favorit, jag hoppas på minst 4,00.

Resultat: Stod i hela 5,00. Gjorde ett kanonlopp men det var för långt fram till 4:an som ledde hela vägen. Pretty Babe kom 3:a.


Newcastle 2.42 3- Bluestone tidy
Den enda riktigt startsnabba hunden i fältet. Normalt är detta spets-slut. Har 1-2-2-1 i de fyra senaste men får ändå vara kvar i klassen. Båda förlusterna var med midre än en längd. Detta ska vara en toppchans till ca 3 i odds.

Resultat: En dålig start förstörde chansserna och BT kom inte ens topp 3.


Monmore 4.04 6- Coolanga Post
Klart bästa hunden i fältet. har vunnit i klassen förut och även vunnit i svåra Open races. Personbästa senast på en utmärkt tid. Vinner igen till odds runt 2,50.

Resultat: Startade som klar favorit till 2,25. Men 2:an var för bra och fick en snabb ledning som ingen hann ikapp. Så jag tippade ytterligare en hund som kom 2:a :(

Inga kommentarer: