18 januari 2007

Vädret påverkar

Efter en dålig hundkväll så satt iaf Dagens bästa hundspel i sista loppet och förlusterna minimerades.
Jag har fått förfrågan om fler fotbollstips och det kommer att komma nu till helgen.
Under dagen/kvällen kommer lite tips till A-league i Australien där sista grundomgången startar fredag morgon vår tid.

Jag hade två intressanta hästspelförslag på Taunton idag men vädret har tvingat dem att sälla in dagens tävlingar. Så därför blir det bara ett par hundtips idag, där påverkar vädret inte lika mycket, även om starka vindar (som det varnas för idag) kan ställa till det.


Hundbanan jag främst tittat på är Romford idag, men har även ett par tips till andra banor.

Romford 2.08 3- Pretty boysparks
Känns riktigt på gång. Motstånd och läge gör att det känns som det blir vinst till odds runt 3,50. Utanför sig har han den svåraste motståndaren och det känns som dessa två är snäppet över de övriga. Därför rekommenderas en forecast (Komb) med 3 och 4 åt båda hållen.

Romford 4.08 4- Cranham Lady
Kvar i klassen trots bra vinst i lördags. Formen är i topp och det blir ny vinst idag till runt 3 i odds.

Romford 4.27 6- Mercury Diamond
Favorit senast i liknande race. Då gick det inte. Känns dock som bästa hunden och denna gång borde det gå vägen. Även denna ger runt 3 i odds.

Sunderland 11.48 1- Woodbrook Chuck
Vann i klassen näst senast men är ändå kvar i A4. Sprang på en kanontid senast som de flesta i loppet inte varit i närheten av. Startsnabb hund som älskar railen. Detta ska bara bli vinst. Trots detta kan vi få ett bra odds då 3:an kan bli favorit. Även den är startsnabb och den vann sin senaste start i denna klass, men har efter det varit struken och enbart trialat i ett handikapplopp. Svårbedömd alltså och jag tror mycket på 1:an helan vägen till ett bra odds.


Sheffield 11.57 3- Tucos Pistol
Har varit riktigt bra sedan hon gick ner i klass. Idag kommer äntligen en seger så hon kan börja klättra i klasserna igen. Startar bra och har innanför sig två hundar som är riktigt sega ut. Kommer bli klar favorit och jag hoppas på 2,50.

Inga kommentarer: