06 januari 2007

Lördagshästar i England

Idag har jag hittat 2 intressanta hästspel i England.

Sandown 2.40 Astarador
Står just nu i 9,00, vilket är högt. Har två raka segrar på bra sätt från ledningen. I båda loppen har han dock varit klar favorit men har imponerat och vubbit båda loppen med 27 resp. 28 längder. Tuffare motstånd idag men banan lär passa Astarador. Det regnar mycket i England för tillfället och till skillnad från de värsta motståndarna så gillar Astrador riktigt blöt, tung bana.
Jag tror Astarador vinner, men den försiktige kan spela eachway (Vinnare/plats). Om hästen då kommer 2:a så får man iaf 3,00 på plats.


Sandown 3.45 Bubble boy
Detta är en riktig chansning som ska spelas med små pengar. Står i 19,00 just nu och jag tippar eachway. I detta 12 hästarsfält så har Bubble boy bra chans att komma topp 3 och ger då 5,50 i plats (så länge vinnaroddset är 19,00). Det finns risk att oddset sjunker under dagen. Bubble boy gillar även han underlaget idag och tipas mest pga det. På 6 starter på liknande underlag har han 2 segrar (av sina 3 segrar totalt) och 1 andraplats. Han har även två gåbger tagits ur loppet och det är lite vinna eller försvinna även idag så det blir bara en liten slant.

Inga kommentarer: